Masz pytania? Zadzwoń tel: 797 694 807    e-mail: kontakt@milenaplatek.pl 

Promocje
Modne szorty z paskiem
Modne szorty z paskiem
129,90 zł 39,90 zł
szt.
Stylowa spódnica mini na gumie
Stylowa spódnica mini na gumie
181,90 zł 69,90 zł
szt.
Sukienka mini żakardowa i rozkloszowana
Sukienka mini żakardowa i rozkloszowana
164,00 zł 89,90 zł
szt.
Elegancka sukienka babydoll z koronkową falbaną ecru
Elegancka sukienka babydoll z koronkową falbaną ecru
220,90 zł 119,90 zł
szt.
Szara sukienka w kwiaty z żabotem
Szara sukienka w kwiaty z żabotem
269,90 zł 159,90 zł
szt.
Elegancka sukienka z przeplataną nitką z długimi rękawami
Elegancka sukienka z przeplataną nitką z długimi rękawami
294,90 zł 159,90 zł
szt.
Modna sukienka z falbaną i haftem
Modna sukienka z falbaną i haftem
289,90 zł 149,90 zł
szt.
Elegancka sukienka mini w kwiaty
Elegancka sukienka mini w kwiaty
235,90 zł 119,90 zł
szt.
Oryginalna koszula z kołnierzykiem w paski polo niebieska
Oryginalna koszula z kołnierzykiem w paski polo niebieska
193,90 zł 69,90 zł
szt.
Ołówkowa sukienka mini z cekinowym dołem
Ołówkowa sukienka mini z cekinowym dołem
245,90 zł 149,90 zł
szt.
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu

 

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika,
  • ostatnio oglądanych produktów,
  • oddania głosu w ankiecie.

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres bądź telefonicznie pod numerem .

do góry
Pokaż pełną wersję strony
Sklep obsługiwany przez New Aste |   Sklep internetowy Shoper.pl