Masz pytania? Zadzwoń tel: 797 694 807    e-mail: kontakt@milenaplatek.pl 

Promocje
Elegancka sukienka z przeplataną nitką z ozdobnymi kieszonkami
Elegancka sukienka z przeplataną nitką z ozdobnymi kieszonkami
274,90 zł 159,90 zł
szt.
Dopasowana tweedowa sukienka
Dopasowana tweedowa sukienka
359,90 zł 299,90 zł
szt.
Elegancka spódnica w kwiaty
Elegancka spódnica w kwiaty
186,90 zł 89,90 zł
szt.
Modna koszula w kwiaty z rękawami kimono jeans
Modna koszula w kwiaty z rękawami kimono jeans
245,90 zł 69,90 zł
szt.
Czarna koszula z frędzlami na ramionach
Czarna koszula z frędzlami na ramionach
237,90 zł 89,90 zł
szt.
Czarna sukienka z koronkową górą
Czarna sukienka z koronkową górą
359,90 zł 215,90 zł
szt.
Elegancka sukienka mini z krawatką na gumie
Elegancka sukienka mini z krawatką na gumie
220,90 zł 129,90 zł
szt.
Stylowa sukienka mini z falbaną
Stylowa sukienka mini z falbaną
279,90 zł 139,90 zł
szt.
Luźna sukienka mini z przeplatanym przodem
Luźna sukienka mini z przeplatanym przodem
264,90 zł 119,90 zł
szt.
Modna kurtka bomber w pepitkę
Modna kurtka bomber w pepitkę
225,90 zł 79,90 zł
szt.
Stylowa bluzka z haftem
Stylowa bluzka z haftem
200,90 zł 79,90 zł
szt.
Czarna sukienka babydoll z koronkowej siateczki
Czarna sukienka babydoll z koronkowej siateczki
289,90 zł 149,90 zł
szt.
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu

 

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika,
  • ostatnio oglądanych produktów,
  • oddania głosu w ankiecie.

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres bądź telefonicznie pod numerem .

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl